Even voorstellen: Laura Dewallef, mama van twee geweldige zonen James en Henry.

‘Life should not be lived, it should be celebrated.’

Het levensmotto van mijn grootmoeder dat zij op haar beurt overgaf aan mijn mama. Van deze dames heb ik de microbe overgekregen om van elk moment samen, een feest te maken. Genieten van het leven, cliché maar het is ook zo kort.

Bonna, de vrouw die een belangrijke rol speelde in ons leven gaf me de bijnaam Lola.

Ze zou fier op me zijn dat ik mijn passie volg. Op deze manier draag ik haar in mijn naam ‘Lola Land’ mee.

 

Vaak krijg ik te horen dat ik dingen tot in de puntjes regel en denk aan de kleinste details.

Zorgen dat alles klopt en mensen die daarvan genieten: gelukkiger kun je me niet maken.

 

Door het opstarten van de foodtruck Lucy’s samen met mijn schoonzus Vanessa mocht ik vele speciale momenten van mensen verzorgen. Enkele jaren geleden ben ik zelf in het huwelijksbootje gestapt en heb ik gemerkt hoe belangrijk een goede begeleiding voor een bruidspaar is.

 

Voor mij is elk huwelijk en feest uniek, wat het steeds opnieuw spannend en uitdagend maakt.

Laat mij je meenemen op avontuur, een dag vol dromen, waarbij jullie zich enkel hoeven te concentreren op elkaar, jullie familie en vrienden.

 

Welkom bij Lola Land.

Snel een dankwoordje aan mijn man Gino, want zonder zijn steun en handige handen kan ik mijn droom niet achterna.

De gekste ideeën en vooral nachtelijke ingevingen helpt hij in praktijk brengen, die ene backdrop bouwen, een donutwall maken, een mobiele cocktailbar,…. Niets is hem te veel.

Inladen, uitladen en vooral het opruimen van het materiaal zeker niet onbelangrijk.

Meestal zie je altijd MIJ maar zonder ONS, is er geen Lola Land.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.lolaland.be/wp-content/uploads/2018/01/IMG_4961.jpg); }