Het ceremoniemeesterschap is een enorm eervolle taak. Veel bruidsparen kiezen daarom voor een familielid of goede vriend(in) om deze rol op zich te nemen. Maar het ceremoniemeesterschap is ook een zware taak. Hij of zij is het laatste aanspreekpunt van al jullie leveranciers en zal dus op jullie Grote Dag helaas mooie momenten moeten missen. Denk bijvoorbeeld aan het moeten ontvangen van de band terwijl jullie net de taart aansnijden op een andere locatie. Super zonde als jouw zus of beste vriendin dit moet missen!

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we alle details van jullie bruiloft. Aan de hand daarvan zal ik een voorlopig draaiboek maken. Twee weken voor de bruiloft kom ik bij jullie langs om alles door te spreken en het draaiboek door te nemen. Ik zal na dit gesprek contact opnemen met jullie leveranciers om alle afspraken door te nemen en te herbevestigen.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://www.lolaland.be/wp-content/uploads/2017/12/IMG_4965.jpg); } #cata_button_link_mdk3uf2xbx{}#cata_button_link_mdk3uf2xbx .cata-link{border-bottom-style: dashed;border-bottom-width: 1px; border-bottom-color:#e49497; color: #1a1a1a}#cata_button_link_mdk3uf2xbx .cata-link:hover{color: #1a1a1a;border-color:#dfa1a3;}